Empresa Delegada

Ventura Energia, com a membre de Fenie Energia, la companyia de subministrament d'energia elèctrica, estem a la vostra disposició per qualsevol consulta.

Fenie Energia

Atenció personalitzada

L'estructura de Fenie Energia està dissenyada per donar el millor servei possible tant a petits com a grans clients.
Contracta amb nosaltres i tindràs un Agent Energètic dedicat a tu per totes les consultes, incidències o modificacions del contracte elèctric. S'han acabat les centrals d'atenció telefònica 900, parla directament amb nosaltres. 

 

Estalvia en la teva factura

“La nostra relació directe amb Fenie Energia ens permet oferir-te el millor servei personalitzat.”

Estem formats com assessors energètics perquè poguem aconsellar com reduïr la teva factura de la llum. Segur que moltes vegades t'has preguntat, com és possible que la meva empresa, local o llar gasti tanta energia, com i quan?; serà veritat que aquests fluorescents gasten menys?, etc.

 

El nostre agent et resoldrà tots aquests dubtes i t'oferirem productes Fenie Energia per estalviar energia en les teves instal·lacions. Amb Fenie Energia ja no és necessari ser una gran empresa per implementar polítiques i mesures energètiques rentables.

 

Un servei integral

“Una sola persona per totes les teves gestions energètiques.”

Tots els nostres agents són instal·ladors elèctrics, amb nosaltres podràs contractar qualsevol reforma o manteniment. Pensa amb el nostre Agent Energètic com un servei integral: instal·lacions, manteniment, reformes, subministrament elèctric i mesures d'estalvi energètic. Una persona per a totes les teves gestions energètiques.

 

Veuràs l'energia d'una altra manera

Fenie Energía està orientada completament al client, buscant que entengui millor la lliberalització elèctrica i les noves regles del mercat.

La correcta comprensió del mercat i la claredat en els contractes i factures, permetrà que el client no tingui mals entesos i pateixi les conseqüències.

A continuació es resumeixen els valors pels què es regeix Fenie Energia en totes les seves decisions i operacions:

 • Confiança que generem als nostres clients.
 • Eficiència que experimenten els nostres clients.
 • Sencillesa de les persones que formem Fenie Energia.
 • Proximitat entre el client i el nostre instal·lador.
 • Dimensió, ja que som la major xarxa d'assessors energètics.
 • Transparència amb la informació facilitada als nostres clients. 

 

 

Aquests valors lligats a una estrategia de desenvolupament del col·lectiu d'instal·ladors garantitza a Fenie Energia un futur prometedor dins del panorama energètic actual.

 

L'assessorament més pròxim

“Ventura Energia assessora als que no troben la forma d'estalviar en la seva factura.”

El client necessita ser atès per experts des de la perspectiva de l'eficiència energètica i, ningú millor que els nostres instal·ladors per la seva proximitat, per aconseguir l'assessorament energètic integral.

 

L'estalvi es trasllada directament als costos de producció, permeten una major adecuació de l'oferta dels clients davant de la seva competència o directament d'un impacte positiu en el compte de resultats.

Els nostres companys.

Contacta'ns

 • Visita'ns
  C/ Francesc Macià 3 baixos
  43800 Valls (Tarragona)

  Tel./Fax: 977 606 070
 • Escriu-nos.
  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Piulades recents